MLADEN PEJIĆ – u osvrtu na forumske rasprave o kompaniji InFace Invest Group – III. DIO

InFace Invest Group – odgovor III dio

 

….Mi nemamo što kriti i zato pozdravljam i cijenim svaki komentar bilo koga na ovome forumu koliko god on negativan bio ukoliko je potkrepljen dokazima, argumentima i činjenicama, posebno ako je došao od strane ljudi koji stoje imenom i prezimenom iza svoje napisane ili izrečene riječi.

Evo, za vas par informacija o poslovanju naše kompanije kako bi shvatili tko smo i što želimo postići.

DRUŠTVENA MREŽA “SFtoYOU“
Naša društvena mreža, koja je u fazi izrade (mnogi su naši članovi imali priliku vidjeti, kako će izgledati) zvati će se “SFtoYou“. To će biti društvena mreža u mnogočemu slična facebooku ali u mnogočemu naprednija i modernija po mnogim funkcionalnostima s obzirom da imamo oko 200-tinjak pluginova koje facebook nema. Osim tih nekih sličnosti sa facebookom i drugim društvenim mrežama naša će Vam pružati mogućnost zarade što vam ne pruža niti jedna druga mreža. Na našoj će društvenoj mreži članovi moći raditi sve što se radi na drugim mrežama uz posebnu mogućnost zarade novca na više načina.

…SFtoYou će biti mreža javno vidljiva svima bez potrebe registracije. Svatko će moći vidjeti javni sadržaj na našoj mreži ali će je samo članovi moći koristiti.

…Osim toga naša će društvena mreža generirati profit prodajom reklamnog prostora, oglašavanjem i na još mnoge druge načine ali što je najbitnije, profit koji će ostvarivati raspodjeljivat će se među našim članovima na unaprijed definiran način…

Tu istu profit koju će nam generirati društvena mreža mi ćemo dijeliti sa svojim članovima dok kod drugih društvenih mreža tu istu profit zadržavaju isključivo vlasnici tih društvenih mreža.

Nadam se da je za sada to dovoljno informacija o našoj društvenoj mreži.

WEB SHOP
Naš web shop će uglavnom funkcionirati poput svakog drugog web shopa ali uz određene funkcionalnosti koje danas ni jedan, ponavljam ni jedan drugi svjetski web shop ne nudi.

Naši će djelatnici zaduženi za marketing svakodnevno kontaktirati stotine prodavača proizvoda i usluga, koji već prodaju svoje proizvode/usluge na drugim shopovima (ebay, amazon, aliexpress…) kako bi im ponudili da po povoljnijim uvjetima prodaju svoje proizvode/usluge i na našem web shopu.

Osim toga svaki će naš član moći sudjelovati u punjenju i proširenju našega veb shopa dovodeći bilo kojeg, velikog ili malog prodavača uz mnoge druge pogodnosti koje će se nuditi kako našim članovima tako i trgovcima.

Proguglajte koliki profit godišnje zarađuju vlasnici velikih svjetskih web shopova… Radi se o desecima milijardi dolara godišnje.

Mi tvrdimo kako ćemo imati najmoderniju varijantu web shopa sa određenim funkcionalnostima koje nemaju danas ni jedan drugi web shop te kako ćemo vrlo brzo napuniti isti velikim brojem trgovaca i ono što je najbitnije, dio zarade iz našega web shopa neće se slijevati na Zoranov ili moj račun već će se raspodjeljivati među članovima također na unaprijed definirani način.

Sudjelovati u razvoju shoping zajednice i pritom imati koristi od toga… mogućnost je koja se nudi svakom našem korisniku. Imali li u tome nešto lošega…nešto zbog čega nas smijete nazivati prevarantima?

INVESTICIJSKI PROJEKTI
Kao što i sam naziv naše kompanije govori “InFace INVEST Group“ uz sve naprijed navedeno u pripremi imamo određeni broj vlastitih investicijskih projekata koje ćemo zasigurno odraditi kada za to dođe vrijeme da i ne govorimo o programu koji je osmišljen za pomoć u razvoju “start-up“ kompanija…

Nastavak u IV dijelu