InFace Invest Group (SFT21) – poslovni projekt

Iza kompanije InFace Invesst Group je  20 godina edukacije, istraživanja, proučavanja, usavršavanja i stalnog nadograđivanja postojećeg znanja i vještina u poslovima koji uključuju IT poslovanje, financijska ulaganja, istraživanja tržišta, marketing i internet poslovanje uopće.

InFace Invest Group (SFT21) – Definitivno najveći poslovni projekt na internetu s naših prostora!

SFT21 Business Concept

Ovo je franšizni online poslovni model genijalan u svojoj jednostavnosti i funkcionalnosti namijenjen svima koji žele pokrenuti svoje vlastito internet poslovanje.

Našim članovima, budućim franšizerima ponudili smo 90-dnevno poslovanje bez ikakvog mogućeg rizika, odnosno garanciju na zadovoljstvo poslovanjem koja Vam pruža mogućnost da po isteku 90-tog dana odlučite da li želite poslovanje nastaviti ili želite odustati od poslovanja, uz 100%-tni povrat uložene investicije u tom periodu.

Poslovanje bez rizika dovoljan je razlog da nam se pridružite!

Biznis koji je zaobišao sve probleme s kojima se susreću ostali internet poslovi. 

Ako ste ikada radili (ili radite) nekakav internet posao, onda ste se susretali s ovim:

 • Uvijek je postojao rizik od toga da izgubite veliki novac, a da ništa značajno ne zaradite
 • Jedna noga (linija) vam je uvijek bila jača i novac je stalno bio “na čekanju” jer nikako niste uspijevali postići balans
 • Uvijek su oni “ispod” tzv “mali”, hranili one “iznad”, tzv, “velike”
 • Bilo je teško postići kvalitetnu duplikaciju i mnogi članovi tima su bili neaktivni
 • Nije bilo kvalitetne podrške mentora ili kompanije da vas vodi i pomogne vam
 • Niste uspijevali postići stabilne pasivne prihode, a kamoli financijsku slobodu

RJEŠENJE je stiglo, i ono se zove – SFT21

Sada po prvi puta imamo priliku biti na početku jedne velike priče. Poslovnog modela – FRANŠIZE – koji ima potencijal nadmašiti sve do sada viđeno.

Posebnost ovog sustava:

NEMA RIZIKA

 • 90-dnevna garancija na zadovoljstvo poslovanjem u kojem periodu svaki član može bez ikakvog rizika testirati sustav i nakon 90-tog dana odlučiti da li odustaje ili nastavlja poslovanje. U slučaju odustajanja članu se vraća iznos njegove investicije u cijelosti, dok član koji odluči poslovanje nastaviti, potpisuje franšizni ugovor. Dakle, NEMA RIZIKA.
 • Automatizirani sistem poslovanja, odnosno kontrolna ploča jedinstvena u svojoj funkcionalnosti uz tri mehanizma kojima je zadaća što ravnomjernije popunjavanje binarne matrice kako bi SVI zajedno zaradili ozbiljan novac.
 • Model umrežavanja i raspodjela profita te sistemska škola sa 7 razina.

Zašto je potrebno reagirati odmah?

Kompanija inFace Invest Group je prva u svijetu koja stvaranje online društvene mreže započinje kroz franšizni model poslovanja. Posao starta sa franšizom SFT21, a u planu je i web shop, vlastita kriptovaluta i blockchain, vlastita društvena mreža (SFToYou) te vlastiti platni procesor i još mnogo toga.

Ako ste pogledali VIDEO PROMOCIJU iznad…

Onda vam je jasno zašto je bitno odmah krenuti u akciju. U tijeku su (pred)registracije i mnogi lideri s naših prostora su već dio tima, a s obzirom da ovdje nema “onaj iznad ili onaj ispod” kao što je to drugdje, nego da svi ZAJEDNO gradimo tim i SVI ZAJEDNO radimo kao jedan onda nadam se shvaćate kolika je to prednost za sve koji će nam se pridružiti.

Imajte na umu da NEMATE RIZIKA!

Naš vam je savjet da odmah krenete sa 30$ ili sa 105$ startnim paketom, jer apsolutno NIKAKVOG RIZIKA NEMATE s obzirom na 90-dnevnu GARANCIJU povrata novca. No, možete krenuti i sa samo 10$ kako biste pregledali sistem iznutra te se upoznali detaljnije sa kompanijom i poslovnim uredom.

Video prezentaciju kompletnog poslovnog koncepta možete pogledati  OVDJE:

Što nas sve očekuje u bliskoj budućnosti:

 • Seminari UŽIVO u Rovinju, Beogradu, Zagrebu, Splitu i u drugim gradovima.
 • Novi platni procesori za još lakšu registraciju
 • Web shop, vlastita društvena mreža, kriptovaluta i još mnogo toga…

Za sve dodatne upute možete se obratiti na e-mail: inface.virovitica@gmail.com ili putem facebook stranice.